Vi ser utbildningar som en viktig del i vårt redaktörsstöd. Våra utbildningar varierar helt efter Ert behov och kan bli anpassade i form och längd till Era önskemål.

Varför utbildningar?

En stor del i vad vi ser som redaktörsstöd är att företag ska kunna lära sig av den kompetens som vi och våra webbredaktörer kan förmedla. Våra utbildningar är därför riktade till webbredaktörer, informatörer och annan personal som dagligen jobbar med publicering av innehåll för webben. Vi anpassar utbildningen till Ert behov och Er tid.

Exempel på våra filmutbildningar:

Hur lägger vi upp en utbildning?

Vi erbjuder både öppna och anpassade utbildningar. De öppna utbildningarna uppdateras kontinuerligt för att omfatta den viktigaste kunskapen som behövs för respektive ämne.

Vi erbjuder även anpassade utbildningar. Tillsammans går vi igenom Era behov och kommer fram till vad Ni skulle behöva för att effektivisera Era mål. Vi återkommer därefter med ett förslag på upplägg av utbildningen. För att ni ska få det bästa av utbildningen inkluderar vi alltid experter inom de olika områdena i kursen. Utbildningspassen kan sedan vara fördelade över en eller flera dagar. Vi kan också kombinera kursen med andra instanser och organisationer som skulle vara intresserade av liknande utbildningar.