Arbeta hos oss

Svenska Webbredaktörerna erbjuder digitalt redaktionellt stöd till företag och offentlig sektor genom utbildning, uthyrning av webbredaktörer och genom punktinsatser via vårt unika redaktörstöd.

Våra utbildningar har ett tydligt mål. Ett mål som kan omfatta olika verktyg och kunskaper. Det viktigaste med målet är att våra deltagare direkt efter utbildningen kan genomföra arbeten baserat på de nya kunskaperna. Våra utbildningar skiljer sig alltså ifrån andra utbildningar som oftast är verktygsorienterade. Exempel kan vara en utbildning i Adobe Photoshop där undervisningen fokuserar kring de generella kunskaper om programmet, inte vad det ska användas till.

Vår uthyrning av webbredaktörer erbjuds till företag och offentliga myndigheter i hela landet.

Vi erbjuder ett  unikt redaktörsstöd som innebär att våra kunder och våra registrerade frilansande webbredaktörer enkelt kan vända sig till oss för att få specialkompetens inom allt som har med webbproduktion att göra. Svenska Webbredaktörernas redaktörsstöd innebär också att du som tar dig an webbredaktörsuppdrag direkt från oss alltid har 100% stöd i alla dina uppdrag.

Om du är intresserad av att ta del av våra webbredaktörsuppdrag anser vi att du som webbredaktör bör ha dokumenterad erfarenhet av textproduktion och vara en god stilist. Vi förutsätter att du har relevant utbildning eller lång erfarenhet inom information/kommunikation/journalistik, du behärskar program inom Adobe-sviten och att du har erfarenhet av något CMS-/publiceringsverktyg. Du har en bra förmåga att tänka flexibelt och har inga problem med att arbeta självgående. Du ska vara kreativ och ha ett öga för detaljer.

Om du är intresserad av att ta del av uppdrag från oss, fyll då gärna i vår intresseanmälan. Här kan du även läsa mer om hur det konkret fungerar att jobba med oss.

Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om hur vi arbetar.

E-post: info@webbredaktorerna.se
Telefon: 040 – 631 34 00